Tuesday, July 5, 2011

Main masak-masak

Salam, dear all, dah lama rasanya tak berbelog. And for this time around rasa macam nak tempek gambar makanan. Sebenarnya I tengah laparrrrr sangat uolsss! Hehe... Anyway, at the moment saya yang comel ini tengah menumpang rumah seorang kakak ustazah. Kak Ira namanya. Sangat baik hati. Oleh kerana beliau akan berkahwin minggu depan, masa yang ada memang digunakan sebaiknya untuk bersama. (eh! alasan ke ni? hahah) Oh kitorg pegi nursery rambang mata ikut napsu beli bunga macam2 jenis..haha..kali ni aku nak tengok sejauh mana pokok2 tu mampu diuruskan olehku..hehe. okay weekend lepas aku berniat nak masakkan lunch untuk kak ira yang baik hati. Berbekalkan bahan2 dirumah kak ira, aku pon main la masak2..hehe..jadi inilah hasilnya...

Nasi Goreng Kampung, Ayam Madu, Coleslaw and Mushroom-Chicken Soup 
bersama Milo Panas.

TAADAAAAAA!!!!!

this is for kak ira *senyyuummmmm*

and this is mine...


Kenyang gilerrrrr!!! sedap hingga menjilat jari. eh! ktorg guna sudu and garpu la..okay fine sehingga menjilat sudu..hehe

ini bukan puji diri sendiri. *kembang kempis hidung* hehe


p.s: dear bestfriends, lame dah tak main masak2 dengan korang, rindu!

2 comments:

  1. rindu masak dgn hang jugak!!T_T

    ReplyDelete
  2. sangat rindu weh!!! bile la dapat masak2 dengan ko lagi..huhu

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs