Sunday, September 9, 2012

ParaNormaN memang syiokkk!!

This is not a movie review. I am not good in reviewing and Hanna taknak 'potong ' the feel for those yang tak tengok lagi. Tapi seriously movie ni memang kene tengok. Satu, sebab keluar dating semalam tak dapat hasil. Sebabnya beli Each a Cup semalam tapi pearls dia dah habis. Memang menyakitkan hati. Frustrated!!! Dua,   sebab movie ni memang best. Tak rugi la bayar RM10 tadi. Worth the pay!!!

Hanna tak expect apa-apa pun dari movie ni sebab takut kuciwa tapi tadi rasanya memang cukup terkesan dihati kot. Movie ni dah lama release kat Malaysia. Mungkin akan berada dalam panggung dalam seminggu dua lagi kot. So silalah pergi tengok k!!!

Cerita dia mengenai seorang budak lelaki yang 'gifted'. Dia boleh berkomunikasi dengan orang mati. Siap boleh nampak lagi keadaan hantu-hantu ni. Tapi semua orang tak percaya dan ejek dia sewel. Termasuklah keluarga dia especially Ayah dia sendiri. Mak dia je yang understanding sikit. By the way, nama budak ni Norman. Ha! Sebab tu la movie ni title dia 'ParaNormaN'. heheh.

Cerita selanjutnya kene lah tengok k. Tapi tadi ada la jugak suara orang menjerit kuat sebab terkejut. huhu. Ada jugak part yang geli geleman. Hanna sendiri memang 'goosebump' dari klimaks cerita tu sampailah towards the end. Juga menyentuh hati. Hanna touching sikit kalau pasal family matters ni. hur hur


Kebangkitan the Zombies.



Norman and friends (and the Zombies).



Okay siapa yang tak tengok lagi, cepat cepat p tengok. Boleh kita tukar pendapat. Bagi yang dah tengok tapi kata tak best, maksudnya pandangan kita berbeza-beza kan? Peace y'alls!

10 comments:

  1. You seriously should watch it!!! It's interesting!! But don't blame me if it wasn't up to your standard. hehehhee

    ReplyDelete
  2. memang minat tgok cite genre seram n citer kartun. so ni kombinasi yg hebat!

    ReplyDelete
  3. Mya: hoyyeahhh! memang best!!!

    ReplyDelete
  4. Razfira, memang hebat! wajib tengok tau!

    ReplyDelete
  5. belom ade masa lagi nak tengok..huhu..tggu download je la..grafik tu cam cite tim burton bride corpse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nick Nashram: ala tak best la mcm tu. Heheheh..tapi betul lebih kurang la. Nanti dah tengok kita share2 k. =))

      Delete
  6. comel... nanti tengok paranormal activity 4 pulak ya.. terus twist 100% dgn cite ni.. yg ni comel.

    ReplyDelete
  7. Maria: hehhehe Hanna tak berani nak tengok paranormal tu. Dah tau dah cite memang 'terlebih comel' dari cite paranorman ni. Hehe. Maria dah tengok ke?

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs