Friday, September 7, 2012

Thank you Nuffnang

Hoyeahhh!!! Akaun nuffnang sudah kembali seperti sediakala. Alhamdulillah. And, thank you nuffnang. Walaupun bukanlah seorang blogger tegar yang selalu dapat cek dari nuffnang, tapi bila tak boleh nak log-in akaun nuffnang buat sekian lamanya memang sangat menyusahkan hati.

Macam-macam dok fikir. Hanna dah delete akaun nuffnang tanpa disedari ke? Atau dah tak layak jadi ahli ke? Tapi kenapa orang lain boleh? Kalau nak tau, runsing punya pasal sampai Hanna tukar password and email nuffnang sendiri. Tapi hampa sebab still tak boleh jugak log in. hur hur hur.

Tapi tiba-tiba hari ni rasa macam nak try lagi log-in lepas baca entry dekat blog Ika. Kalau tak percaya, cuba tanya Ika sebab Hanna siap tanya lagi boleh ke nak log in nuffnang kat Ika. hehe. Thanks untuk Ika jugak.

Now rasa happy sangat sebab sebab dah berwajah baru dan dah boleh cek aktiviti dari akaun nuffnang. Tadi bila cek keywords rasa  lawak sangat sebab ada orang cari perkataan 'burik' sampai ke bareesence. hehe. Apa dan siapalah agaknya yang mencari burik tu ye. hehehe


14 comments:

  1. OMG.

    lucah tu kan?
    heheh.

    baguslah dah boleh bukak!

    eh, blog awak berwajah baru.
    good!

    ReplyDelete
  2. wan, hahahaha. tu pasal entri banyak mulut macam burit ayam. tak tau la apa yang dicari sampai ke sini. hehe


    yep, wajah baru sempena syawal merdeka hahaa. thanks!

    ReplyDelete
  3. tauke budu, sebenarnya entry tu tak lucah langsung pun. hur hur hur

    ReplyDelete
  4. hahah..kalo tengok kat keywords tu macam-macam orang duk cari..padahal takde pun dalam blog kite..huhu..follow balik blog cik hanna :)

    ReplyDelete
  5. erk! apekah kebluean disitu...

    ReplyDelete
  6. puteraduyong: erkkk! burik (ayam) dalam konteks yang ditulis dalam entri tu membawa maksud punggung/bontot ayam.

    haha skema disitu..hehe

    ReplyDelete
  7. Nick: itulah pasalnya kannn...hehehe.. thanks follow balik =))

    ReplyDelete
  8. wa23r: eheheh biruuuuuu sangattttt!!!

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs