Saturday, September 8, 2012

Tolong Awek Aku Pontianak

Sebenarnya baru tau cerita ni masuk panggung May 2011. Maknanya dah setahun lebih la kan. Tapi tadi baru first time Hanna tengok. Tu pun kat Astro tadi. Mula-mula taknak tengok sebab takut cerita tu menyeramkan tapi bila Kakak tersayang, Cik Mya kata 'cube tengok dulu. cerita ni kelakar tak takut' teruslah tak teragak-agak untuk menonton.

Jujur kata Hanna memang tak reti kalau bab-bab nak review ni. Lagipun cerita ni dah lama so mesti dah berlambak-lambak reviews kannnnn. Tapi untuk tontonan tadi, yang sedang buat marathon makan, makan dan makan lagi, cerita tu telah sedikit sebanyak membantu proses penghadaman kami. Maksudnya ada la part-part yang kelakar yang boleh bikin pecah perut. Logiknya cerita tu memang tak logik. Ianya lebih kepada mitos mungkin atau dongeng kot lebih tepat.

Tapi suka sangat tengok Sazzy Falak tadi. Sangat cantik. dah. titik. hahahaha


Bob dah macam Joker ha!!!



Serius cantik Sazzy niiiiii!!!!!

6 comments:

  1. piko: ouh itu memang tak dapat dinafikan heee

    ReplyDelete
  2. Hai dtg sini BW, salam kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hehe..
    kelakar kadang2 cerita ni,
    siap terbang2 lagi tu (:

    ReplyDelete
  4. AsmarArafad: hye awakkk!!! salam kenal jugeeee...

    ReplyDelete
  5. ahsfantasy24: hahahaha..memang dasat terbang-terbang tuuuu!!!

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs