Saturday, January 29, 2011

kecik hati

em. em. em. kecik ati with no reasons. ahaha ada reason sebenarnya. tak baik kan nak kecik-kecik hati ni. nanti hati rosak sebab banyak sangat membebankan hati. bukan aku nak menuntut hak lagipun aku takde hak pun nak dituntut ke hape ke. cume at least treat me well, the way I deserved to be treated, tu pun susah sangat ke? berat sangat ke nak buat. kalau aku boleh buat, kenapa orang lain tak boleh buat. FINE! nanti mesti ada yang kata kita buat sesuatu bukan sebab harapkan balasan atau orang lain buat yang sama macam mana kita buat. tak ikhlas la bla bla bla..what ever!

the point is, i am frustrated. over small and silly thing. but it means a lot!!!

THANK YOU SO MUCH!!!

2 comments:

  1. haha...betul gak tu...
    mende kecik je tpi kesan mendalam...
    :)

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs