Friday, January 28, 2011

tolong jangan bagi jawapan yang kurang pandai

kalau kau jenis on off pakai tudung, lantak kau lah. kau punya suka. kau tau mana baik buruk bak kata kau. tapi tolong la jangan bagi kenyataan yang memalukan kau balik. paham tak?

kalau kau seorang public figure, lagilah kau kene jaga kata-kata. jangan biar orang nilai kau kurang pandai. kalau kau bukak tudung sebab watak, dan kau bukan diri kau dalam cerita itu. tapi hanya komitmen watak. perlu kah buat statement?


"saya tak boleh nak shut up dorang punya mouth?"


macam-macam.

6 comments:

  1. Salam.
    Marah sapa ni? tak baik marah-marah anak orang.

    ReplyDelete
  2. salam lunaticg.

    haha..bukan marah tapi kurang senang.

    ReplyDelete
  3. bila bagi statement mengelahkan professor yg bertauliah kan. biasa la dunia artis.

    ReplyDelete
  4. amir, masalahnya bila bagi statement tak pandang kiri kanan. ni lah jdnya..huhu

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs