Thursday, September 6, 2012

Jom Join Bloglist hasrulhassan.com

Okay sesiapa rasa nak masuk dalam 200 list HASRULHASSAN.COM boleh la join segmen ni. Senang sangat cara nak join. Sangat mudah bak kata orang putih yang selalu Cik Mya kita sebut-sebut "like peanut" je..Dapat tahu segmen ni pun dari Dkna. Thanks Dkna tau!!!

Yang penting kalau nak disenaraikan hanya perlu buat seperti dibawah:



As-Salam. Blog www.hasrulhassan.com membuka peluang untuk mana-mana blog untuk disenaraikan dalam ruangan bloglist terhad 200 blog terawal. Terbuka buat semua jenis blog, tak kira blog politik, blog agama, blog personal, blog informasi - asalkan ia tidak melanggar batas agama dan sosial serta undang-undang yang termaktub di dalam perlembagaan.
Untuk disenaraikan, apa yang perlu anda lakukan adalah 2 perkara:

  1. Buat satu entri yang merujuk kepada blog ini
 - anda boleh tulis apa sahaja, samada pandangan, nak review, nak bagi pujian, nak promo tentang bloglist ini atau apa sahaja, asalkan terdapat backlink ke blog ini.
  1. Masukkan blog ini dalam bloglist  anda juga.

Sumber Asal: Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja! http://www.hasrulhassan.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html#ixzz25gH2OxoM

Under Creative Commons License: Attribution Share Alike
Follow us: @hasrulhassan on Twitter | bloghasrulhassan on Facebook


Apa tunggu lagi!!! Jom join sekarang! Terhad hanya untuk 200 blog terawal. Jumpa disanaaaaa!

KLik! KLik!

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!



9 comments:

  1. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  2. Hye Farisha!! Salam perkenalan jugak!!

    ReplyDelete
  3. singgah melawat dari segmen yang sama... :) http://iznawzi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    sambil2 tu
    jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Mcna: Hai awak..okay Hanna akan singgah =))

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  7. datang sini dari segmen yang sama... dan follow

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  8. Mia Liana: haiiiiiiiiii.. thanks sudi melawat Hanna =))

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs