Monday, September 24, 2012

Senyum kan lebih manis.

Senyum itu senang je nak buat.
Tapi payah sangat kita nak senyum.
Kenapa ye?

Jom la kita senyum. 
Kalau kita senyum, nanti orang pun akan senyum kat kita.
Lepas tu merebaklah senyum pada semua.
kan best, tak payah la kita nak tengok muka orang yang masam kelat macam cuka.
Tak pasal-pasal rosakkan mood kita pulak.
Senyummmmmm je.
Kan senang!


Kudik sekecil ni pun tau senyum.
Ni yang orang kata senyum ear to ear tu.
heeee.
rindu.
kbai.

26 comments:

  1. assalamualaikum hanna...mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

    ReplyDelete
  2. Syikim: betul tu, tapi tak ramai yang suka bersedekah huhuhu

    ReplyDelete
  3. haha...terlebih senyum ada pula cik abg mrh kat sebelah...hihihi

    ReplyDelete
  4. Jue: opsss. cik abg mana yang nak marah ni cuba bgtau Hanna. Meh Hanna paksa dia senyum jugak.

    ReplyDelete
  5. Mya: amboiiiii dia, lebaq nya senyum! Nak tiru kudik ka???

    ReplyDelete
  6. puteraduyong: takpa awak. yang penting ikhlas =)

    ReplyDelete
  7. salam si cantik mnis..diera sggah blog glamur spt owner nih.subhanallah indah spt pemiliknya ^__^

    btw, ^___^ senyum tak peru kta apa2..senyum ^__^

    ReplyDelete
  8. Diera: Salam awak. Thanks sudi singgah dan pujian tu. Macam terlebih je. hehehe


    Yep2, senyummmm jeeeeee =))

    ReplyDelete
  9. senyum tu sedekah, selain boleh buat orang lain gembira kita jugak boleh dapat pahala kan, senyum lah walaupon anda rasa susah :D

    Jal ajak baca ni Semakan Keputusan PTPTN

    ReplyDelete
  10. Hambooii senyum sakan adik tomey ni.

    ReplyDelete
  11. Jal: betul tu. Hanna sangat2 setuju. ramai orang amek remeh je kalau bab senyum ni. walhal satu senyuman je membawa seribu makna =))

    ReplyDelete
  12. Dkna Abza: hehehe. dia memang suka senyummmmmmm =)

    ReplyDelete
  13. salam kenal, tima kasih kunjung blog saya... heheh

    ReplyDelete
  14. Bella: senyummmm jeeeee... =))

    ReplyDelete
  15. a ah..senyum jer kan..itu terapi jugak tu..

    http://www.wannsury.com/2012/09/segmen-jom-tangkap-follower-sebanyak.html

    http://www.wannsury.com/2012/09/segmen-jom-tangkap-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. terapi yang mudah sangat nak buat =)

      Delete
  16. kite senyum tp org x snyum balik..hulamak..skit atie tau..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalalalaaaa jangan la sakit hati. kita senyum je biarlah orang tak senyum balik kat kta k =)

      Delete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs