Tuesday, September 25, 2012

Study International

Pernah tak teringin, terfikir, terasa, terplan, terpergi, tertengok, (dan banyak lagi ter ter yang lain) untuk belajar di luar negara? Fefeling omputeh gitew! hehe. Tak kisahlah kategori 'ter' yang mana tapi kalau awak awak semua nak cuba nasib atau mahu tahu lebih lanjut mengenai study di luar negara, jom kita pergi International Education Fair yang akan berlangsung tak lama lagi.

Bile?

Dimana?

Okay. Okay, sabar. Bawak-bawak bertendang eh! Bawak betenang dulu! Jom kita layan pamphlet dulu.


1. Ni lah yang Hanna cerita tadi. International Education Fair ni akan berlangsung pada 5 Oktober 2012 bertempat di Suntech, Bayan Baru, Penang pada pukul 2pm-7pm.
Siapa tak tau direction, takpa! Hanna boleh guide sebab senang je.
Jom sembang-sembang dengan Hanna kat SINI


2. Ni pulak penganjur untuk event ni. Study International. 
www.studyinternational.com.my


3. Senarai universities di bawah seliaan Study International. 
Canada, USA, Italy, Russia, Kaplan International Colleges dan Navitas Group of Colleges.


4. Senarai universities di bawah seliaan Study International. 
Australia.



5. Senarai universities di bawah seliaan Study International. 
UK, Singapore dan NZ.



6. Senarai program yang ditawarkan di peringkat Pra-Universiti, Ijazah, Master dan PHD.


7.  Peta dan Alamat Study International.

Takut mahal? No! No! No! Jangan risau sebab nampak tak kat pamphlet tu, ada perkataan FREE! Yes. Rundingan adalah percuma. Nak tanya pasal tawaran pengajian, kursus dan program, permohonan pengajian, permohonan VISA, pengangkutan dan kemudahan penginapan dan jugak pembiayaan pelajaran etc semua pun boleh.

Jadi apa tunggu lagi! Bawak je semua dokumen yang agak-agak perlu dan sediakan berbakul-bakul soalan untuk para pegawai dari Study International nanti.

Nak pergi sama-sama dengan Hanna pun boleh. heeee

Selamat Maju Jaya =)


p.s. Senyummmmm jeeeeeee...

10 comments:

  1. semoga impian jadik kenyataan ya hanna...

    ReplyDelete
  2. Che Rosliza: eh! Ini bukan untuk Hanna. Heheh. Jauh lagi tu nak sampai tahap tu. Sekadar berkongsi informasi je.

    Tapi takpalah, Hanna aminnnnkan.. Heeeee

    ReplyDelete
  3. haiii..

    marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

    ReplyDelete
  4. hanya mampu belajar dalam negara...tu pon terkial kial..huhuu

    ReplyDelete
  5. one_nizuka: haiii awakkk!! Nanti Hanna melawat k..

    ReplyDelete
  6. dkna abza: takpa awak. luar ke dalam ke yang penting niat nak belajar tu..

    ReplyDelete
  7. betuoi!!!! saya pun tingin jugakkk huhuhu done follow here! :0

    ReplyDelete
  8. Sue: ha apa tunggu lagi, jom la datang =))

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs