Monday, October 29, 2012

Gambar Melampau



Kadang-kadang perasan tak yang ada orang suka sangat edit gambar secara melampau. Sampaikan kadang-kadang originality atau keaslian itu sudah tiada. Agak-agak la kan kalau gambar yang dah diedit tu tak macam gambar asal. Tak best hokei!

Okay now Hanna nak tunjuk gambar macam mana yang Hanna kata edit melampau tu.




Hah over kan!! Ada tak rasa macam nak muntah hijau tak? hahahaha.





Gambar original??? Erkkkkk!


Kbai.


haha. 

13 comments:

  1. Haha. Setuju2. Sya pon x suka edit2 berlebihan ni. -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn!! Hanna pun rasa macm tu jugak..

      Delete
  2. haah! amek kau! memang melampau..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tersangat melampau dah tu...

      Delete
  3. Salam, follow dan like blog saya ye http://doktorsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. hai awak, thanks. insyaAllah Hanna follow awak =)

      Delete
  4. alamak terlebih sudah *tone stacy*
    huhu,,
    BW..

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..boleh bah kalau kau! *tone stacy jugak* hehe

      Delete
  5. memg comei la bila edit gambar u....

    ReplyDelete
  6. Tak tahan tengok spek tu.... Rasa macam nak geget geget kat ribbon merah comel tu hehehe... Btw setuju pasal edit berlebihan tu... Dah tak natural lagi....

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs