Sunday, September 16, 2012

Hari Malaysia


Ye tau! tau! Gambar ni macam dah pernah nampak kan?? Memang pun sebabnya Hanna dah guna gambar ni untuk entri Merdeka Ke? awal bulan haritu. Yelah kan, masa tu buat entri Merdeka tapi harini buat entri Hari Malaysia.  Gambar je sama. Haish Hanna nampak sangat la yang awak tu pemalas nak edit gambar baru! haha.

Okaylah, fine. Disebabkan menggunapakai gambar lama, maka entri ni kene jadi simple, sweet and short je. huhu. Oleh itu, bersempena dengan hari penubuhan Malaysia pada 16 September 1963, Hanna nak wish...


Happy Malaysia Day to all Malaysian.
Let's keep it calm and prosperous for more years to come.
I love you Malaysia.
May Allah bless us all.

p.s. Dah 49 tahun Malaysia tertubuh. 
p.s.s. Esok last day Syawal juge. How time flies!!!


8 comments:

  1. wa23r: hehe. selamat hari-hari juge..

    ReplyDelete
  2. kitaorg kat Bintulu ni tuan rumah hari malaysia tahun ni. ptg ni dah start

    ReplyDelete
  3. selamat hari Malaysia ya....
    salam hangat dari Makassar - Indonesia :)

    ReplyDelete
  4. awangshamsul: mesti meriah dengan penuh colorful kan sambutan dekat sana =)

    ReplyDelete
  5. Hariyanto: Thanks dear for the wishes. =))

    ReplyDelete
  6. Novelgurl: hehe takpe pun awak kalau dah dah lepas pun.. heee

    ReplyDelete

beautiful mind + beautiful soul = beautiful you

Read more: http://www.pengerindu.com/2011/12/dapatkan-facebook-like-fanpage-popup.html#ixzz28HHMQhBs